MODALITATI PLATA

Poti face plata utilizand una din urmatoarele optiuni:

Plata in sistem ramburs Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin card de credit/debit – Mastercard, Visa sau Maestro.

Transfer bancar (ordin de plata) Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata.

LIVRARE SI RETUR

Transportul dinspre BIBI Shoes catre client este gratuit!

Coletul va ajunge in 24-48 de ore in cadrul zilelor lucratoare. Unii curieri cu care colaboram livreaza si sambata pana in ora 14, specificati in formularul de comanda daca doriti livrare sambata.

Conform O.U.G 34/2014 consumatorul are dreptul sa returneze orice produs fara invocarea vreunui motiv in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii acestuia.

In cazul in care doriti sa returnati un produs, procedura este simpla:

– Anuntati-ne in termenul legal de intentia dumneavoastra de returnare prin completarea formularului de retur de mai jos.
– Va vom contacta printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.
– Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului.
– Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra. In caz de schimb marime/model, costul transportului de la locatia clientului pana la BIBI Shoes este in sarcina BIBI Shoes. Costul trimiterii produsului de schimb de la BIBI Shoes catre client este in sarcina BIBI Shoes. In caz de retur, costul transportului de la locatia clientului pana la Bibi Shoes este in sarcina clientului.
– Costul transportului pentru primul schimb de produs este suportat de Bibi Shoes. Incepand cu al doilea schimb, costul transportului este in sarcina cumparatorului.

– Veti fi instiintati prin e-mail in momentul primirii produsului.

Deoarece nu avem contract cu Posta Romana, va rugam sa NU livrati prin Posta Romana. Bibi-Shoes.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste colete.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).   Bibi-Shoes.ro isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa etc).
Bibi-Shoes.ro nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.
Contravaloarea produsului se va face intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului. Va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.

FORMULAR RETUR

TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro).

Site-ul Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) este operat de societatea PSL IT CONSULTING S.R.L, cu sediul in Soseaua Pipera-Tunari, Parcel 944, Corp C1, Camera 1, Voluntari, Ilfov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/5081/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@bib-shoes.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro).

Site-ul Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) este operat de societatea PSL IT CONSULTING S.R.L, cu sediul in Soseaua Pipera-Tunari, Parcel 944, Corp C1, Camera 1, Voluntari, Ilfov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/5081/2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) si a tertilor cu care Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@bibi-shoes.ro